Sådan startes en opdatering af databaserne og programmodulerne

Som udgangspunkt bliver databaserne og programmodulerne opdateret automatisk. Du behøver ikke gøre noget. Hvis automatisk opdatering er slået fra, kan du opdatere programdatabaser og moduler manuelt.

Sådan startes en opdatering af databaserne og programmodulerne:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Sikkerhed afsnittet.
  3. I vinduet Opdatering af antivirusdatabase skal du klikke på knappen Opdatér.

Anti-Virus databaseopdatering

Anti-Virus databaseopdatering